Despre Livrare

Despre livrare

Livrarea produselor se realizează prin flota Gioinvest, transportatori privati specializati sau servicii de curierat

Livrăm produsele comandate de pe site-ul gioinvest.com pe întreg teritoriul României, din magazin/depozit. Produsele comandate se livrează utilizând flota proprie Gioinvest, camioane prin bursa de transport sau servicii de curierat.

Atunci când plasați o comandă de produse din sfera materialelor de construcții este cel mai probabil ca livrarea să se efectueze prin flota Gioinvest pe distante scurte sau transportatori privati, aceste produse fiind deseori grele sau agabaritice și necesitând transport specializat cu o flotă adecvată.

În funcție de ce produse comandați, pot exista situații în care acestea vor ajunge la dumneavoastră prin mai multe livrări – prin flota Gioinvest, prin servicii de curierat, sau ambele.

Va rugăm de asemenea să asigurați calea de acces până la locul de descărcare, precum și personal pentru descărcarea materialelor din mijloacele de transport într-un timp adecvat fiecărei situații.

Dacă marfa este livrată pe paleți, cumpărătorul trebuie fie sa achite contravaloarea paletilor, fie sa îi returneze ori sa ofere în schimb, pe loc, alți paleti de același tip. În situația achitării acestora, paletii vor fi trecuți pe o factură separată care va fi înmânata de către șofer, iar plata se va face cash în momentul recepției mărfii.

Costurile de transport

Cand beneficiați de transport gratuit prin flota Gioinvest?

În zonele limitrofe ale depozitului Gioinvest, transportul produselor este gratuit pentru comenzi mai mari de 400 lei (TVA inclus).

De asemenea, în afara zonelor limitrofe ale depozitului Gioinvest, transportul produselor este gratuit pentru comenzi mai mari de 400 lei (TVA inclus), cu excepția unor mărfuri grele sau agabaritice (ex. zidarie, pulverulente).

Pentru comenzile livrate prin curier, costul de transport depinde de valoarea comenzii și greutatea produselor comandate.

Pentru zonele indepartate de locatia depozitului Gioinvest:

Pentru produsele comandate, un consultant in vanzari va realiza calculul exact al costului de transport până la localitatea de destinație, valoare care va va fi comunicata si adaugata separat in factura.