ACASA – vechi

GIOINVEST CORPORATION SRL ofera solutii premium pentru toate gamele de materiale de constructii, finisaje, centrale termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, sisteme pluviale si sisteme de acoperisuri.

[teaser_list rownumber=”4″]
[teaser_item href=”http://www.gerard.com.ro” title=”Tigla Gerard Classic” image=”http://www.gioinvest.com/wp-content/uploads/2017/08/gerard_classic.jpg”]Tiglele Gerard Classic rezista mai mult si confera siguranta in orice conditii climatice. Tiglele Classic se potrivesc …

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.gerard.com.ro” title=”Tigla Gerard Shake” image=”http://www.gioinvest.com/wp-content/uploads/2017/08/gerard_shake.jpg”]Colonistii europeni din America secolelor 17 si 18 au adus cu ei stilul traditional al acoperisurilor din Anglia, Olanda…

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.gerard.com.ro” title=”Tigla Gerard Shingle” image=”http://www.gioinvest.com/wp-content/uploads/2017/08/gerard_shingle.jpg”]Monteaza-ti un acoperis Gerard Shingle si faci o alegere pentru un acoperis puternic, durabil si atractiv. Alte tipuri …

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.gerard.com.ro” title=”Tigla Gerard Milano” image=”http://www.gioinvest.com/wp-content/uploads/2017/08/gerard_milano.jpg”]Alege GERARD, un acoperis pentru o viata!

MAI MULT »[/teaser_item][/teaser_list]

 

tigla metalica cu acoperire din piatra – descarca brosura

 

[teaser_list rownumber=”4″]

[teaser_item href=”http://www.membranedelta.ro” title=”O termomembrana pentru acoperisul dumneavoastra” image=”/wp-content/uploads/2012/11/bild_maxx_titan.jpg”]Pe tot parcursul anului, noua membrana Delta Maxx Titan genereaza un climat confortabil sub acoperisul dvs. In timpul verii, puternica sa acoperire metalica reflecta pana la 65% din caldura exterioara.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.membranedelta.ro” title=”Inalt factor de protectie” image=”/wp-content/uploads/2012/11/proo_fassade-s.jpg”]Noua folie Delta Fassade S protejeaza traturile de izolatie de pe peretii fatadelor cu rosturi deschise. Cand se opteaza pentru varianta Plus, cu margini auto adezive, materialul devine o eficienta protectie impotriva vantului.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.membranedelta.ro” title=”Eficient si economic” image=”/wp-content/uploads/2012/11/terraxx_hori.jpg”]Protectia pentru fundatie si sisteme de drenare Delta Terraxx ofera o serie de avantaje pentru proiectanti si beneficiari, in ceea ce priveste aplicatiile orizontale de drenare.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.membranedelta.ro” title=”Imbinari sigure” image=”/wp-content/uploads/2012/11/foxx_plus_neuklebe.jpg”]Combinarea celor doua benzi adezive situate in lungul marginilor superioare si inferioare ale foliei Delta Foxx Plus si ale placajului sau stratului de OSB confera o mai mare siguranta la imbinare.

MAI MULT »[/teaser_item][/teaser_list]

 

folii anticondens, bariere de vapori si protectii fundatii – descarca brosura

 

[teaser_list rownumber=”4″]

[teaser_item href=”http://www.novatik.ro” title=”Tigla Metalica” image=”http://www.gioinvest.com/wp-content/uploads/2017/08/novatik.jpg”]Tigla Novatik este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.novatik.ro” title=”Folia Anticondens” image=”/wp-content/uploads/2012/11/thumb_sistemeanticondens.gif”]Solutia economica pentru eliminarea condensului la acoperisuri.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.novatik.ro” title=”Sisteme Pluviale” image=”/wp-content/uploads/2012/11/thumb_sistemepluviale.gif”]Sistem semirotund si rectangular de jgheaburi si burlane.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.novatik.ro” title=”Novatik Plus” image=”/wp-content/uploads/2012/11/thumb_plus.jpg”]Unelte si accesorii pentru sisteme pluviale.

MAI MULT »[/teaser_item][/teaser_list]

 

tigla metalica, folie anticondens si siteme pluviale – descarca brosura

 

[teaser_list rownumber=”4″]

[teaser_item href=”http://www.viessmann.ro” title=”Vitocrossal 300″ image=”/wp-content/uploads/2012/11/medium_boilers_2011.jpg”]Cazanul Vitocrossal 300 (Tip CR3B) reprezinta gama de varf la cazanele de pardoseala cu functionare in condensatie, pe gaz, cu puteri de la 787 pana la 1400 kW.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.viessmann.ro” title=”Vitomax 100-LW” image=”/wp-content/uploads/2012/11/large_boilers.jpg”]Cazanul Vitomax 100-LW este un cazan de apa calda pentru temperaturi admise pe tur de pana la 110 °C, pentru functionare cu temperatura constanta a apei din cazan, presiune de lucru admisa de 6, 10 bar, putere nominala: 0,65 pana la 6,0 MW.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.viessmann.ro” title=”Pyrot” image=”/wp-content/uploads/2012/11/holzheizsysteme.jpg”]Cazan pe biomasa automat. Pentru peleti, lemn tocat si deseuri lemnoase. Pentru combustibil solid cu o umiditate maxima de 35 %. Putere nominala: 90 pana la 480 kW.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.viessmann.ro” title=”Vitoplex 100 LS” image=”/wp-content/uploads/2012/11/medium_boilers.jpg”]Cazanul Vitoplex 100-LS este un cazan compact cu trei cai de gaze arse generator de abur de la 0,26 pana la 2,2 t/h. Presiunea de lucru a cazanului este de 1 bar. In functie de necesitate, aceasta poate fi redusa la 0,5 bar.

MAI MULT »[/teaser_item][/teaser_list]

 

centrale termice

 

[teaser_list rownumber=”4″]

[teaser_item href=”http://www.macon.ro” title=”Izolare termica excelenta” image=”/wp-content/uploads/2012/11/08.gif”]Aerul închis în milioane de pori minusculi distribuiti uniform confera BCA-lui MACON proprietati deosebite de izolare termica care conduc la asigurarea confortului termic cu consumuri de energie si implicit costuri de intretinere scazute (coeficient de conductivitate termica redus ? = 0,10 ± 0,02 W/mK pentru – GBN 25 si GBN 35 si de max 0,14 ± 0.02 W/mK – pentru GBN 50).

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.macon.ro” title=”Rezistenta excelenta la foc” image=”/wp-content/uploads/2012/11/12.gif”]BCA-ul asigura o excelenta protectie împotriva incendiilor si corespunde celor mai severe reglementari împotriva incendiilor. BCA Macon e clasificat ca material de constructie ignifug, fiind încadrat în Euroclasa A1. Datorita acestor proprietati poate fi folosit ca zid de protectie împotriva raspândirii incendiilor, protejând astfel vieti si bunuri.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.macon.ro” title=”Protectie acustica foarte buna” image=”/wp-content/uploads/2012/11/02.gif”]Confortul unei constructii depinde de controlul acustic si de atenuare a zgomotului. BCA-ul Macon asigura respectarea normelor de izolare fonica, indicele de atenuare a zgomotului aerian creste în functie de grosimea zidului, spre exemplu de la 32 dB pentru grosime de 100 mm la 45 dB la 350 mm.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.macon.ro” title=”Economic” image=”/wp-content/uploads/2012/11/03.gif”]Greutatea redusa, proprietatile de izolare termica si fonica, volumul mare cu dimensiuni precise, rosturile subtiri, usurinta prelucrarii si punerii în opera reduc în mod considerabil cheltuielile de transport, forta de munca necesara, manopera, costurile aferente folosirii unui sistem termoizolator suplimentar, durata de executie, ducând în ansamblu la economie de capital.

MAI MULT »[/teaser_item][/teaser_list]

 

BCA

 

[teaser_list rownumber=”4″]

[teaser_item href=”http://www.wienerberger.ro” title=”POROTHERM PTH 25 3×1/3!” image=”/wp-content/uploads/2012/11/1320182029735.jpg”]PTH 25 3 x 1/3 – subdiviziuni ceramice preconfigurate la 1/3 sau 2/3, obtinute prin simpla fragmentare sau taierea usoara si precisa a blocului ceramic, special configurat in acest scop (nu necesita marcare si masurare, iar fragmentarea sau taierea se produce controlat, pe linia conturului subformatelor prefabricate).

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.wienerberger.ro” title=”POROTHERM 25-29 Th Light” image=”/wp-content/uploads/2012/11/1335252049407.jpg”]La peretii de inchidere pentru structuri in cadre de beton armat sau de metal, pereti de compartimentare sau alte elemente nestructurale.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.wienerberger.ro” title=”POROTHERM 20 N+F” image=”/wp-content/uploads/2012/11/10516248140990.jpg”]POROTHERM 20N+F este un bloc ceramic cu Nut si Feder care se foloseste pentru ziduri interioare de compartimentare, indiferent de tipul structurii de rezistenta sau de regimul de inaltime al cladirii.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.wienerberger.ro” title=”POROTHERM 30 STh” image=”/wp-content/uploads/2012/11/12265970582420.jpg”]POROTHERM 30STh se foloseste pentru pereti structurali exteriori si interiori. Configuratia blocului ceramic imbunatateste mecanismul de cedare sub actiunea solicitarii de tip seismic. Rezistenta la forfecare in rostul vertical de mortar este sporita cu cca.30% fata de produsele tip locas de mortar. Performanta termica superioara.

MAI MULT »[/teaser_item][/teaser_list]

 

caramida porotherm

 

[teaser_list rownumber=”4″]

[teaser_item href=”http://www.isover.ro” title=”Uniroll Plus” image=”/wp-content/uploads/2012/11/Uniroll-Plus_1.jpg”]Produsul din vata minerala de sticla Uniroll Plus reprezinta solutia ideala pentru a raspunde la noile cerinte legislative referitoare la izolarea termica a acoperisurilor mansardate.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.isover.ro” title=”Forte Fassade” image=”/wp-content/uploads/2012/11/Forte_Fassade.jpg”]Sistemul de fatada ventilata asigura izolarea termica si fonica a peretilor exteriori si confera acestora o protectie excelenta fata de deteriorarile provocate de umiditate.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.isover.ro” title=”DOMO” image=”/wp-content/uploads/2012/11/DOMO_1.jpg”]Saltele comprimate si rulate din vata minerala de sticla. Se folosesc pentru toate tipurile de izolatii termice si fonice supuse unor solicitari mecanice reduse: între si sub capriorii de sarpanta, pe planseele podurilor circulabile (sub placarea cu lemn, sau similara), pe planseele podurilor necirculabile, în peretii caselor cu structura de lemn.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.isover.ro” title=”ISOVER CO-AL” image=”/wp-content/uploads/2012/11/Isover_65_CO_AL.jpg”]Cochilii rigide caserate cu folie de aluminiu obtinute prin taiere din blocuri de vata minerala bazaltica. Se folosesc pentru izolarea termica si fonica a conductelor circulare in toate tipurile de aplicatii ; industrie, incalzire, ventilatie si aer conditionat.

MAI MULT »[/teaser_item][/teaser_list]

 

termoizolatii

 

[teaser_list rownumber=”4″]

[teaser_item href=”http://www.holcim.ro/” title=”CEM I 52,5 R” image=”/wp-content/uploads/2012/11/52_5_R.website_RO.jpg”]CEM I 52,5 R este un ciment Portland cu rezistenta initiala mare. Principalii constituenti, conform SR EN 197-1:2002, sunt clincherul (intre 95 – 100%) si componente auxiliare (intre 0 – 5%).

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.holcim.ro/” title=”CEM II/A-LL 42,5 R” image=”/wp-content/uploads/2012/11/CEM_II_ALL_42_5_R_RO.jpg”]CEM II/A-LL 42,5 R este un ciment Portland cu calcar cu rezistenta initiala mare. Principalii constituenti, conform SR EN 197-1:2002, sunt clincherul, intre 80 – 94% si un adaos mixt in proportie de 6 – 20%.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.holcim.ro/” title=”CEM II/A-M (S-LL) 32,5 R” image=”/wp-content/uploads/2012/11/CEM_II_AM_SLL_32_5_R_RO.jpg”]CEM A-M(S-LL) 32,5 R este un ciment Portland compozit cu rezistenta initiala mare.Principalii constituenti, conform SR EN 197-1:2002, sunt clincherul, intre 80 – 94% si un adaos mixt in proportie de 6 – 20%.

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.holcim.ro/” title=”Tenco®” image=”/wp-content/uploads/2012/11/Sac_Tenco_40kg_cu_colt_negru.2_01.jpg”]Liant special pentru lucrari de zidarie si tencuiala. Tenco® este un liant hidraulic pulverulent, utilizat la prepararea mortarelor de zidarie si tencuiala. Liantul poate fi utilizat si pentru lucrari curente de sape.

MAI MULT »[/teaser_item][/teaser_list]

 

ciment si adezivi zidarie

 

[teaser_list rownumber=”4″]

[teaser_item href=”http://www.savanaculoare.ro/” title=”Renastere” image=”/wp-content/uploads/2012/11/renastere2.png”]Curentul renascentist a aparut în Europa, la sfâr?itul Evului Mediu, fiind caracterizat de redescoperirea interesului pentru cultura ?i arta…

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.savanaculoare.ro/” title=”Impresionism” image=”/wp-content/uploads/2012/11/impresionism2.png”]Curentul impresionist s-a dezvoltat în perioada cuprinsa între 1867 ?i 1886, atunci când pictorii ?i-au parasit atelierele slab iluminate…

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.savanaculoare.ro/” title=”Art Nouveau” image=”/wp-content/uploads/2012/11/an2.png”]Curentul poarta numele pe care Siegfried Bing, comerciant de arta chineza ?i japoneza veche, l-a dat magazinului sau deschis in 1895…

MAI MULT »[/teaser_item]

[teaser_item href=”http://www.savanaculoare.ro/” title=”Fovism” image=”/wp-content/uploads/2012/11/fovism2.png”]Curentul fovist se dezvolta în Europa în perioada cuprinsa între anul 1895 ?i anul 1907, cu o perioada maxima de dezvoltare între anii 1905-1907…

MAI MULT »[/teaser_item][/teaser_list]

 

lavabile